(edited)

Fakturafrågor

Nedan hittar du frågor i kategorin Fakturafrågor
 • Hur betalar jag min prenumeration?

  Hur betalar jag min prenumeration?

  Fakturan medföljer tidningen och fungerar som adressbärare. Du kan antingen betala i förskott per kvartal, halvår eller helår eller i efterskott när du erhåller inbetalningskort tillsammans med din tidning. Om du önskar att själv ändra betalningsperioden går du bara in på tidningens hemsida och loggar in på Kundservice.

 • Varför är det fel belopp på inbetalningskortet?

  Varför är det fel belopp på inbetalningskortet?

  Om vi får din betalning efter sista inbetalningsdagen hinner vi inte registrera din betalning innan nästa försändelse skickats till dig med ett nytt inbetalningskort. Beloppet på första fakturan är därför med på andra inbetalningskortet. Vi ber dig i alla fall att betala hela beloppet, den överskjutande betalningen dras ifrån vid nästa inbetalning. Betalar du över internet kan du ändra beloppet och för övrigt använda upplysningarna på inbetalningskortet. Observera att du aldrig riskerar att betala en försändelse två gånger.

 • Jag har betalat min faktura men ändå erhållit en påminnelse. Vad gör jag?

  Jag har betalat min faktura men ändå erhållit en påminnelse. Vad gör jag?

  Om du nyligen har betalat in fakturan kan din inbetalning och vårt utskick av påminnelse ha gått förbi varandra, i detta fall ber vi dig vänligen att bortse från påminnelsen. Du kan logga in på Kundservice på webben och där du kan se ditt aktuella saldo. Du är också välkommen att kontakta kundtjänst så att vi kan undersöka och hjälpa dig.

 • Varför medföljde det inte något inbetalningskort med tidningen?

  Varför medföljde det inte något inbetalningskort med tidningen?

  En del av våra produkter utkommer fler än tolv gånger per år. Vi har därför valt att inte skicka med inbetalningskort med varje tidning.

 • Jag har fått en produkt som jag inte har beställt. Hur gör jag för att stoppa fler leveranser?

  Jag har fått en produkt som jag inte har beställt. Hur gör jag för att stoppa fler leveranser?

  Vi skickar endast ut produkter i det tillfälle att vi har erhållit en beställning. Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig.

 • Kan jag betala min prenumeration via autogiro?

  Kan jag betala min prenumeration via autogiro?

  Ja, för dig som har en tillsvidareprenumeration är det möjligt att betala med autogiro. Det är dessutom enkelt och smidigt och du slipper då hålla reda på betaldatum och OCR-nummer. Beloppet dras automatiskt från ditt konto varje period.

 • Kan jag säga upp prenumerationen efter att jag fått en tidning utan inbetalningskort?

  Kan jag säga upp prenumerationen efter att jag fått en tidning utan inbetalningskort?

  Ja,det kan du. Om du har en skuld kommer du att få en separat sluträkning.

 • Varför har jag fått ett inbetalningskort med förfallodag redan om ett par dagar?

  Varför har jag fått ett inbetalningskort med förfallodag redan om ett par dagar?

  Ibland kan det ske förseningar av våra leveranser som har med påföljd att du får din tidning senare än planerat. Därför är det också kort tid till sista inbetalningsdagen. Vi hoppas att du har överseende med detta och att du betalar så snart du har möjlighet.

 • e-faktura

  e-faktura


  e-faktura

  Nu behöver du inte få hem några fler fakturor, vi kan skicka dem direkt till banken. Du slipper fakturaavgifter och dessutom gör du ett bra miljöval!

  Så fungerar e-faktura

  Du får dina fakturor direkt till din internetbank. Med en knapptryckning godkänner du fakturan och den skickas iväg för betalning. Du behöver inte registrera några uppgifter själv. Fakturan arkiveras på internetbanken under en viss tid, så du kan enkelt titta på den igen.

  Kom igång med e-faktura

  Gå till din internetbank och beställ e-faktura.

  Fyll i dina uppgifter enligt bankens instruktioner. Kundnummer som behövs vid registrering finner du på din faktura eller på Mina sidor under ikonen Abonnemang

  Bra att veta

  Det måste vara samma person som står för prenumerationen hos oss som är ansluten till internetbanken.

  E-fakturan är kopplad till ditt prenumerationsnummer hos Bonnier Tidskrifter. Om du har flera prenumerationer hos Bonnier Tidskrifter kommer samtliga av dessa att faktureras via e-faktura

Kontakta oss!

bild för kontakta oss

Vill du nå oss på telefon kan du även ringa vår kundservice.

Kundservice:

Telefonnummer 08-454 95 14

Öppettider vardagar 8-18